ΠΡΟΪΟΝΤΑ

H εταιρεία Φιλίππου, γνωστή στο χώρο των χειροποίητων εκκλησιαστικών επίπλων εδώ και δεκαετίες, αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την εσωτερική επένδυση Ιερών Ναών. Η πολυετής πείρα, η άρτια τεχνική μας καθώς και η α΄ ποιότητος αφρικάνικη και καναδέζικη ξυλεία που χρησιμοποιούμε είναι μερικά από τα στοιχεία που μας έχουν κάνει να ξεχωρίζουμε στο χώρο των εκκλησιαστικών επίπλων.

Μεγάλη ποικιλία σε χειροποίητα Αγιορείτικα εκκλησιαστικά έπιπλα εδώ και δεκαετίες διακοσμούν εκκλησίες και μοναστήρια τόσο σε περιοχές της Ελλάδος όσο και σε περιοχές του εξωτερικού. Τέμπλα, στασίδια, προσκυνητάρια, αναλόγια, τραπεζάκια, κορνίζες, τάλαντα, λειψανοθήκες κ.α. με ένθετα φυτευτά καθώς και με περίτεχνα σκαλίσματα όπως το Μοναστηριακό, το Βυζαντινό και το Μπαρόκ ή ακόμα και με συνδυασμό των δύο (σκαλιστά με περίτεχνα ένθετα) είναι μερικές από τις χειροποίητες δημιουργίες μας.

Η εταιρεία μας ακόμα, αναλαμβάνει ειδικές κατασκευές και επενδύσεις με βάση τις απαιτήσεις και ανάγκες σας, διασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η παράδοση και τοποθέτηση των επίπλων μας, σε συνδυασμό με την ποιότητα και την άρτια κατασκευή, εξασφαλίζει εγγύηση εφ’ όρου ζωής.

Για να έχετε πρόσβαση στα προϊόντα μας, μπορείτε να γίνετε μέλη κάνοντας αίτηση εγγραφής (πάνω δεξιά στην αρχική σελίδα). Σε λίγο θα λάβετε ενημερωτικό email με οδηγίες.

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση!

parousiasi_01.jpg
company.png
company.png